Forbrugsmåling


Højteknologisk fjernaflæsning af el- og vandforbrugNemt for udlejer


Den enkelte enheds el- og vandforbrug overføres automatisk til kunderegnskabet i CompuSoft administrationssystem. Nu er det slut med at løbe rundt for manuel og dyr aflæsning af målere.

Central adminstration


Når en gæst meldes ankommet i bookingsystemet, tilslutter systemet automatisk strøm og vand til den pågældende udlejningsenhed. Når gæsten tjekker ud, afbrydes der automatisk igen.

Fra en central pc administreres forbrug og forbrugspriser og alle ændringer træder i kraft omgående, og efter behov kan støm og vand henholdsvis tilsluttes og afbrydes. 
  Selvbetjening til langtidslejere
I integration med CompuSoft adgangskontrolsystem, tilbydes også selvbetjening til lejerne. Således kan kunden selv tænde og slukke for strømmen via deres kundekort eller deres betalingskort eller det kort, som allerede anvendes som id ved bomanlæg eller som betalingskort i servicebygningerne.

Der kan eventuelt også udleveres særligt el-kort, som benyttes alene til tænde og slukke for strømmen. 


Selvbetjening via SMS


I integration med CompuSoft SMS modul, kan både du og dine gæster tænde og slukke for strømmen ved at sende en SMS til systemet. 

Kunden kan også aflæse el- og vandforbrug på mobiltelefonen. Dette giver mange muligheder, f.eks. kan langtidslejer tænde for strømmen i god tid før ankomst og således ankomme til et koldt køleskab m.v.


Vælg trådløse eller kablede løsninger


En af de helt store fordele ved den trådløse løsnng er, at din virksomhed undgår udgifter til gravearbejde på området og desuden slipper virksomheden for alle de gener der måtte opstå i forbindelse hermed.

Der opnås: 
  • Lave etableringsomkostninger.
  • Hurtig og enkel implementering.
  • Skallérbart system (ved udvidelse af området med el-forbrugsmåling installeres blot ekstra antenne-enheder).

Se udvalgte referencer med trådløse installationer

Nyt samarbejde med Seijsener Leisure Services


CompuSoft er glad for at kunne annoncere vores samarbejde med Seijsener Leisure Services.

CompuSoft har fået forhandlingen af Seijsener produkter i Skandinavien og vi kan derfor levere komplette løsninger med el-stander og integreret el-forbrugsmåling. Læs mere.

Kontakt os og hør nærmere om en skræddersyet løsning til din virksomhed.


Nyeste teknologi


100% dansk produktion. Vi udvikler og designer selv vores el-forbrugsmålings systemer. Løsningerne er baseret på nyeste teknologi, og afgiver en meget præcis forbrugsaflæsning. 
Serien  omfatter digitale EL-KWh målere til både 1 og 3 fasede tilslutninger.

AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program