Onlinebooking


Specifikt tilpasset din virksomhedPrøv selv, hvor let det er 
Klik på linket længere nede på siden for at prøve en demo af CompuSoft onlinebooking & betaling (bemærk, demo versionen viser en standard opsætning).Unik tilpasning

 
CompuSoft onlinebooking er bl.a. kendt for sine helt enestående tilpasningsmuligheder.
Og sammenholdt med de mange udvidelsesmoduler, der kan tilkøbes efter behov, tør vi faktisk godt sige, at CompuSoft tilbyder markedets mest fleksible og fantastiske onlinebookingsystem.
Vi håber, at du vil tage kontakt til os og få mere at vide om hvad vi kan tilbyde. 


Mindre personaleressourcer
CompuSoft onlinebooking tilbyder dine gæster selv at booke og betale ophold hjemmefra. Bekræftelser sendes automatisk via E-mail og SMS. Kundens samtlige data overføres automatisk til bookingsystemet i receptionen, og alle informationer er klar i systemet, når gæsten ankommer. Kunden får en smidig og elegant ankomst, og der er absolut ingen efterbehandling til receptionsmedarbejderen.
 

 


Kunden betaler forud

 
Du afgør, hvor stor en procentdel af opholdets pris, kunden skal betale forud. Beløbet hæves straks fra kundens konto, og du har hurtigt beløbet til rådighed.
Alle kendte kredit- og betalingskort understøttes.


Gennemtestet betjeningsforløb

 
CompuSofts mangeårige ekspertise i systemdesign gør, at vi garanterer, at bookinger og betalinger gennemføres enkelt, smidigt og hurtigt. Systemet er baseret på nyeste automatikker, og onlinebooking og betaling gennemføres med et minimum antal klik i et meget overskueligt 'look-and-feel' brugermiljø.


Klik her for at prøve en demoversion af Onlinebooking 

Alt data er klar når gæsten ankommer 
CompuSoft onlinebooking kan integreres med vores øvrige bookingsystemer. Du opnår bl.a. den fordel, at opsætning af udlejningspriser og bookingregler klares i ét og samme system, og er automatisk straks gældende i både onlinebookingen og i receptionens system. På samme måde overføres alle kundens indtastninger automatisk til receptionens bookingsystem. Nu mangler du bare, at sige velkommen og ønske et godt ophold. Få sikker og let hosting fra CompuSoft

 
Slip for bekymringer om vedligehold, drift og sikkerhed af dine systemer. Læs mere om vores hostingcenter.


Få inspiration

 
Se eksempel på indlejret onlinebooking
Mere indlejret onlinebooking
Motel 1 - Danmarks første ubemandede selvbetjeningsmotel


Læs her hvad du også kan få til din onlinebooking

 

Indlejring i din hjemmeside

 
Få skræddersyet og indlejret onlinebooking. Kundens indtastninger og søgeangivelser huskes, selvom der bladres til andre sider i hjemmesiden. Og så ser det også rigtigt godt ud. (Tilvalg) 


Google Maps

 
Vi tilbyder fuld integration med Google Maps, så kunden kan se præcist hvordan udlejningsenhederne er beliggende. En smart facilitet i et miljø som alle  allerede kender (tilvalg).


Konstant synlig tilbudssektion

 
Vis 'last minute' eller andre tilbud i den konstante synlige tilbudssektion (tilvalg).


Galleri

 
Vis detaljerede oplysninger om dine udlejningsenheder med billeder (tilvalg).


Spilddagsoptimering

 
Opnå optimal belægning: Når der forespørges efter frie udlejningsenheder i en given periode, vises udelukkende 
enheder med 'perfekt match'. Hermed mener vi enheder, hvor den aktuelle forespurgte booking-periode enten ligger lige op ad en tidligere eller en senere booking til en anden kunde, eller hvor der præcist er et 'hul' i udlejningskalenderen, der matcher kundens forespørgsel.
Hvis der ikke er ledige udlejningsenheder med 'perfekt match', kan systemet evt. tilbyde udlejningsenheder uden hensyn til spilddagsoptimering.


Kontakt os

 
Ring til os på +45 63186318 eller klik her for kontaktformular.Log ind på onlinebooking

 
Har du allerede online booking og ønsker adgang til loginsiden:
klik her

AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program