« Tilbage
Jan. 2011

Ny svømmehal i BrammingSå er dørene åbnet til Brammings nye svømmehal. Den 19. december 2010 kunne svømmeglade gæster springe i vandet. Arkitektfirmaet Årstiderne, ingeniørfirmaet Rambøll og entreprenørfirmaet NCC har stået for opførelsen. Den nye svømmehal tilbyder et 25 meters bassin, varmtvandsbassin og børnebassin.

CompuSoft har leveret skræddersyet billetsalgssystem med integreret adgangskontrolsystem. Løsningen omfatter også selvbetjeningsstander placeret ved indgangen til svømmehallen, så gæsterne selv kan købe billetter og betale med kreditkort eller kontanter.

Det nye billetsystem tilbyder smart og sikker håndtering af sæsonkort/årskort. Adgangsbilletten tilknyttes elektronisk et personligt billede af billet-indehaveren, og når billetten benyttes ved personkarusellen, vises id-billedet på infoskærmen over personkarusellen. Der er også taget højde for en særlig løsning til handicappede: der sendes automatisk besked til livredderen, når der er behov for at åbne op for adgang uden om personkarusellen.

Vi ønsker Bramming tillykke med den flotte nye svømmehal, og ser frem til et godt samarbejde.

Se mere om Bramming Svømmehal her

Vis flere nyheder

Nyhedsoversigtasd

AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program