« Tilbage

Camp Hverringe Bøgebjerg Strand er igen blevet SUPERPLATZ
En udmærkelse som er tildelt 7 campingpladser i Danmark, og som er med til at styrke Danmarks placering som et af de absolut bedste campinglande i Europa.Camp Hverringe er en højteknologisk udstyret campingplads, der giver gæsterne let tilgængelighed til området og faciliteterne

Samarbejdet med CompuSoft går mange år tilbage: Første bookingsystem blev idriftsat i 1994, og siden da er campingpladsens teknologi løbende blevet opdateret og udvidet. I dag omfatter deres it-løsning fra CompuSoft bl.a. udover booking og onlinebooking både adgangskontrol og forbrugsbetaling ved servicebygninger og swimmingpool, nummerpladegenkendelse ved bom-anlæg for elegant og smidig tilkørsel, og POS elektronisk kassesystem i kiosken. Det hele centralt er styret fra ét samlet system i receptionen.
Femstjernet selvbetjeningsterminal

Som noget helt nyt på campingpladsen idriftsætter Camp Hverringe til denne sæson CompuSoft outdoor selvbetjeningsterminal. Gæsterne kan således fremover selv tjekke ind, booke og betale ophold samt overføre penge til deres kundekort - også udenfor receptionens åbningstid eller når der er kø i receptionen.
Opgraderet onlinebooking

Camp Hverringe har også opgraderet deres onlinebooking med bl.a. et detaljeret grafisk kort over campingpladsen, så gæster der booker online let kan udvælge sig præcis den plads de ønsker. Onlinebookingen følger desuden samme design-linje som Camp Hverringes hjemmeside.
Stort tillykke til alle danske SUPERPLATZ campingpladser

CompuSoft ønsker tillykke med udmærkelsen til Bogense Strand Camping, Bøsøre Strand Feriepark, Hvidbjerg Strand Feriepark, Jambo Feriepark, Klim Strand Camping, TopCamp Bøjden Strand og Camp Hverringe. Vi er stolte over at alle danske SUPERPLATZER har valgt CompuSoft som it-leverandør.
Pressemeddelelse fra campingrådetSyv danske campingpladser udnævntSe Camp Hverringes hjemmeside 

Danmark i Top - Fyn bedst


DK-CAMP - Danmarks størst...
Topvurdering: Bronche Triple A
Alle 5-stjernede campingpladse...
Alle 4-stjernede campingpladse...
First Camp Sverige skifter til...
Nordeuropas mest moderne scien...
ULTRAMARIN (Bodensee) - en af ...
Omfattende leverance til motor...
Vejle Lystbådehavn
Dayz Resort Seawest får b...
AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program