« Tilbage
Nov. 2011

Proff løsning til Superliga-klub og Lyngby SvømmehalDer skal meget til for at kunne begå sig i superligaen. Træning på grønsværen er det vigtigste, men ikke nok.
Til en superligaklub hører også et træningscenter, hvor spillerne kan arbejde med fysikken. Og måske især også træne i fred.
CompuSoft har leveret et adgangssystem, hvor hver Lyngby-spiller har fået sin personlige chip, der giver adgang ved indgangen til træningscentret.
På samme måde har vi leveret en chip-løsning til bomanlægget ved parkeringspladsen.


Selvbetjent svømmehal
I samme kompleks har CompuSoft samtidig netop leveret en omfattende løsning til styring af billetsalg og adgang til svømmehallen.
Til receptionen er der leveret en billetløsning, bl.a. til udstedelse af pensionist-, efterløns-, studie- samt års- / ½ årskort.
Udenfor receptionens åbningstid – og til dem der ikke vil stå i kø – kan billetkøbet også foregå ved vores CompuTouch selvbetjeningsstander. Både kontant eller med diverse betalingskort.
Automaten udleverer en billet med stregkode, som læses ved indgangskarusellen eller ved handicaplågen.
Tilkøb som f.eks. svømmebriller eller håndklæder udleveres efterfølgende af livredderen på forevisning af billetten.


God service, der sparer penge
God service for brugerne – og samtidig en stor effektiviseringsgevinst ift. ikke længere at skulle bemande billetsalget fra tidlig morgen til sen aften.


CompuSoft ønsker Superliga-profferne, svømmehals-brugerne og Lyngby Kommune tillykke med den nye løsning!

Vis flere nyheder

Nyhedsoversigtasd

AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program