« Tilbage
Feb. 2012

Smarte driblinger og smart onlinebookingDen næste Daniel Agger eller Christian Eriksen kommer til at bo og træne her.

CompuSoft  har netop leveret en skræddersyet onlinebooking-løsning til DBUs splinternye fodboldcenter i Tilst ved Århus.

DBU Jylland står som bygherre på det 2115 kvadratmeter store byggeri med flere kunstgræsbaner, 35 dobbeltværelser, mødelokaler og administration.

Huset skal danne ramme for den daglige administration af fodbolden i Jylland, som omfatter 925 fodboldklubber og 172.000 aktive fodboldspillere.

Fodboldcentret skal både være det fremtidige centrum for breddefodbolden i Jylland og også lægge hus til talent- og ungdomslandsholdssamlinger.

For at smiddigøre driften har DBU bedt CompuSoft om at levere en bookingløsning. Den omfatter onlinebooking af både de tre kunstgræsbaner, de 35 dobbeltværelser og de fire mødelokaler.

Den avancerede løsning er indlejret grafisk på DBU Jyllands hjemmeside og hostes på en central cerver hos CompuSoft i Odense. Bookingforespørgsler foregår 100 pct. live og mange brugere kan være på samtidig.

Bookingen kan både foregå centralt, men også direkte online fra de klubber, der skal bruge faciliteterne. Tilmed er der indbygget et automatiseret afregningsmodul, som minimerer administrationen.

CompuSoft ønsker alle centrets brugere tillykke med de nye flotte rammer og glæder os over det gode samarbejde.

Se mere hos DBU her  her og her.
Vis flere nyheder

Nyhedsoversigtasd

AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program