« Tilbage

Gribskov Svømmehal tilbyder selvbetjent billetsalgssystem til gæsterne
CompuSoft har designet og leveret en helt særlig selvbetjent billetsalgsløsning med integreret adgangskontrol til Gribskov Svømmehal.

Besøgende til svømmehallen kan købe adgangskort på den nye selvbetjeningsterminal, som er placeret ved svømmehallens indgang. Der kan vælges blandt alle svømmehallens tilbud, og terminalen udsteder og udleverer automatisk kortene. Betaling foregår også direkte på terminalen - med kreditkort eller kontant med mønter eller sedler. Selvbetjeningsterminalen udbetaler eventuelle byttepenge. 

Det nye billetsystem tilbyder smart og sikker håndtering af enturs-, flerturs-, sæson- og årskort. Når gæsten har købt adgangskort og efterfølgende benytter kortet ved personkarrusellen, vises gæstens id elektronisk på infoskærmen, som er placeret lige over indgangen.

Personkarrusellen, som også er leveret af CompuSoft, er en særlig handicapvenlig type. Den er udstyret med handicaplåge, som åbner automatisk og giver ubesværet adgang.

Der er mulighed for personlig betjening ved svømmehallens café.

CompuSoft har desuden leveret nøgleskabslåse med kortdepot til skabene i omklædningsrum. Således opnår gæsten en sikker og fleksibel løsning: For at kunne låse sit skab, skal gæsten deponere sit adgangskort i en særlig kortholder indbygget i skabslåsen, hvorefter skabsnøglen frigives og kan medtages i svømmehallen.

Gribskov Svømmehal tilbyder også omklædning under mere diskrete forhold. Via sit adgangskort kan gæsten få adgang til et særskilt, aflåseligt familierum, og således klæde om og vaske sig alene. Når gæsten forlader familierummet og går i svømmehallen, frigives familierummet og kan straks benyttes af andre besøgende. Udlejningen af svømmehallens 2 familierum forgår via en særlig styring i det integrerede adgangskontrolsystem.

Vi ønsker Gribskov Svømmehal tillykke med den flotte, nye svømmehal, og ser frem til et godt samarbejde.

Entreprenørfirmaet Phil og Kemp & Lauritsen står for opførelsen af svømmehallen, som omkring i februar 2013 åbner dørene for offentligheden.


DK-CAMP - Danmarks størst...
Topvurdering: Bronche Triple A
Alle 5-stjernede campingpladse...
Alle 4-stjernede campingpladse...
First Camp Sverige skifter til...
Nordeuropas mest moderne scien...
ULTRAMARIN (Bodensee) - en af ...
Omfattende leverance til motor...
Vejle Lystbådehavn
Dayz Resort Seawest får b...
AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program