« Tilbage
Maj. 2013

Nu kan sejlere booke havneplads onlineVia hjemmesiden Marinabooking.dk giver indtil videre 25 danske lystbådehavne sejlere mulighed for at booke en havneplads online. 

Bookingsystemet er udviklet af CompuSoft i tæt samarbejde med FLID - Foreningen af lystbådehavne i Danmark.

"Vi glæder os til at byde sejlerne velkomne i vores medlemshavne. Vi har lagt vægt på, at det er havnene selv, der igennem Flid administrerer bookingsystemet, og at det er så kundevenligt og fleksiblet som muligt", siger Jesper Højenvang, direktør i Flid, og tilføjer:

"Man kan for eksempel afbestille pladsen indtil dagen før og, på nær et gebyr, få pengene retur på sit kreditkort".

At man som sejler på forhånd kan sikre sig den ønskede havneplads giver store fordele til eksempelvis de sejlende børnefamilier, der nu har mulighed for f.eks. at lægge til nær servicefaciliteter, legepladser og lign. Det er også rart at man som sejler nu kan nyde sin morgenkaffe og stille og roligt begive sig af sted mod næste destination, hvor den bookede plads står klar, i stedet for som i dag at stå tidligt op og skynde sig af sted for at sikre sig en god plads.Artikler:

http://politiken.dk/turengaartil/rejsenyt/ECE1978105/nu-kan-sejlere-booke-havneplads-online/http://www.dr.dk/Nyheder/Penge/2013/05/23/0523151213.htm?rss=true

 

http://www.avisen.dk/sejlere-kan-nu-booke-havneplads-online_219503.aspx?utm_source=dailyfix.dk

Vis flere nyheder

Nyhedsoversigtasd

AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program