« Tilbage
Jan. 2016

Vejle LystbådehavnVejle Lystbådehavn ligger i bunden af en af landets smukkeste fjorde. Lystbådehavnen er en nybygget, top moderne lystbådehavn med plads til ca. 650 både op til 60 fod.

Omfattende havnesystem til havnefogeden

CompuSoft har leveret en helt særlig skræddersyet it-løsning til Vejle Lystbådehavn bestående af et omfattende havne-administrationssystem, selvbetjeningsterminal til havnens gæster og adgangskontrol med integreret brugerbetaling ved servicefaciliteter, slæbested og mastekran.

CompuMarina havnesystem assisterer havnefogeden med bl.a. håndtering af fastliggere, reservation af bådpladser, styring af ventelister, kontraktadministration, håndtering af vinteropbevaring og regnskabsstyring for fastliggere og gæstesejlere.

Selvbetjening til havnens gæster

Udenfor havnefogedens kontor er CompuSoft selvbetjeningsterminal placeret og således kan havnens gæster døgnet rundt, uafhængigt af havnekontorets åbningstider, selv reservere og betale for havneplads.

Adgangskontrol og brugerbetaling ved servicefaciliteter, slæbested og mastekran

Via selvbetjeningsterminalen kan havnens gæster også købe adgang til havnens servicefaciliteter. Terminalen udleverer en unique adgangskode, som efterfølgende kan benyttes for adgang/benyttelse af havnens faciliteter, f.eks. adgang til toilet og badefaciliteter, vaskeri, slæbested og mastekran

Læs eventuelt mere om Vejle Lystbådehavn på deres hjemmeside.

Vi ønsker Vejle Lystbådehavn tillykke med det flotte nye anlæg og deres nye it-løsning og glæder os til et spændende samarbejde.Vis flere nyheder

Nyhedsoversigtasd

AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program