« Tilbage
Jun. 2016

Nordeuropas mest moderne science center får nyt digitalt parkeringssystem

Hos GeoCenter Møns Klint er aktivitetskalenderen fuld af spændende tilbud: 70 millioner års interaktiv tidsrejse, MTB, klatring, snorkling, fossiljagt, skattejagt og meget mere. Man forstå godt, at centeret har mange besøgende.


Med det nye fuldautomatiske parkeringssystem får de mange gæster en smidig ind- og udkørsel. Bilernes nummerplader aflæses med et stykke software både ved ind- og udkørsel. Inden man kører fra parkeringsområdet, skal der blot afregnes ved selvbetjeningsautomaten eller i receptionen. Systemet kan sættes op til automatisk at åbne bomanlægget for kendte leverandører og for medarbejdere. Disse køretøjer er registreret i det bagvedliggende software, og når de kører frem mod ind- og udkørsler åbner bomanlægget automatisk. Der kan tilknyttes rettigheder til de køretøjer, der af den ene eller anden årsag tildeles automatisk adgang, og f.eks. kan medarbejdere eller leverandører tildeles adgang på bestemte tidspunkter. Systemets log viser detaljeret kom-og-gå statistik, og personalet kan se de enkelte køretøjers færden.


Fuld integration med billetteringssystem og kasseløsning


CompuSoft står for hele leverancen, indeholdende bl.a. bom-anlæg, ANPR kameraer, software, selvbetjeningsautomat, samtaleanlæg, m.m. Løsningen er fuldt integreret med Geocenter Møns Klints billetteringssystem og kasseløsning, som også er leveret af CompuSoft. Således kan gæster betale for parkering samtidigt med køb af adgangsbillet til centeret. Personalet kan foretage al kundebetjening og registrere alle betalinger i ét og samme system, hvilket giver højere effektivitet, end hvis det var nødvendigt at skifte system for at behandle de forskellige opgaver.


Via kassesystemet i receptionen kan personalet åbne både ind- og udgangsbomme og desuden kan personalet følge alle ind- og udkørsler “live”.´

Vis flere nyheder

Nyhedsoversigtasd

AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program