« Tillbaka
Mar. 2020

Supportens öppettider under Påskhelgen och vårens övriga helgdagar
På grund av påsk och vårens övriga helgdagar är kontoret stängt vissa dagar under våren.

Supporten är i vanlig ordning tillgänglig dygnet runt om du behöver hjälp. Läs mer:

Med förhoppning om en skön vår från alla medarbetare på CompuSoft - och en glad påsk, trots Corona.VIGTIG OPDATERING pr. 12. marts 2020.P.g.a. udbredelsen af coronavirus / COVID-19 har den Danske regering den 11. marts 2020 opfordret erhvervslivet til at sende medarbejdere hjem i videst muligt omfang for foreløbigt at arbejde hjemmefra.

Derfor sender CompuSoft så mange medarbejdere som muligt hjem med omgående virkning, med undtagelse af minimal nødvendigt personale. 

Dette kan reducere vores supportkapacitet. Man vil derfor kunne forvente ventetid udover det normale på vores supportkanaler samt sagsbehandling.

Desuden opfordrer vi alle vores kunder til så vidt muligt at benytte de digitale hjælpemidler og supportværktøjer, som er blevet stillet jer til rådighed hos CompuSoft, og vi henviser til vores Helpdesk, hvor I kan sende beskeder til os.

Vores hjemsendte medarbejdere vil i videst muligt omfang fortsætte deres arbejdsopgaver og vil i øvrigt stå til rådighed ifm. telefonisk support med de forbehold, som hjemsendelsen vil medføre.

Vi beklager meget for de gener denne forholdsregel må medføre, og vi håber på jeres forståelse for vores indsats overfor Coronavirus-smitte.


Visa flera nyheter

Nyheter Översiktasd

AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program