« Tillbaka
Dec. 2011

Naturlig pärla Tromøya i Norge genomgår stora tekniska utvecklingenHove Camping ligger i naturskjønne omgivelser på Tromøya ved Arendal. Et ideelt sted for hele familien med rige muligheder for naturoplevelser.

Hove Camping har gennemgået en rivende teknologisk udvikling:
I receptionen er der installeret CompuCamp booking- og administrationssystem som skal sørge for lynhurtig, effektiv og ressourcebesparende kundebetjening.

På Hove Campings hjemmeside kan gæsterne selv booke og betale ophold via det fuldaotumatiske onlinebooking og betalingssystem, som er integreret 100% med receptionens bookingsystem. 

Ved bomanlæg og i servicebygninger er der installeret adgangskontrolsystem - også 100% integreret med receptionens bookingsystem. Gæsterne udstyres med et berøringsfrit chipkort, som bl.a. skal bruge til at identificere sig med ved bomanlæg. Kundekortet er automatisk aktivt i den periode gæsten er indskrevet på campingpladsen, og kortet opdateres automatisk med gæstens rettigheder på området, og således er det nye adgangskontrolsystem med til at opnå korrekt brug af servicefaciliteter.


Vi ønsker Hove Camping tillykke med det nye system.

Hove Camping

Visa flera nyheter

Nyheter Översiktasd

AAA
Microsoft Partner Silver Desktop
HP Partner Program