CompuSoft

Søg

Top-campingpladser med udmærkelsen ADAC Superplatz kræver et toptunet bookingsystem

Der stilles ekstraordinære krav til servicetilbuddet og serviceniveauet for at få udmærkelsen 'ADAC Superplatz'. Dette stiller store krav til campingpladsernes reception, som har brug for et top-tunet bookingsystem.

CompuSoft har leveret omfattende booking- og administrationsløsninger til alle danske og svenske Superplatz campingpladser samt størstedelen af de tyske campingpladser, der har fået prisen 'ADAC Superplatz'. Bookingløsningerne tilbyder et væld af automatiserede funktioner og værktøjer, der hjælper de travle campingpladser med at yde en top-service til deres gæster.

Alle installationer omfatter desuden integreret adgangskontrol og billettering baseret på nyeste teknologi og RFID og stregkoder, restaurantmodul med bordbestilling og betjening via PDA'er, butiksmodul med kasseterminaler og betalingsautomater, onlinebooking med 'live' synkronisering til ønskede bookingkanaler som f.eks. booking.com og mange flere.

 

Her er en liste over de ADAC Superplätze, der anvender CompuCamp bookingløsning: 

 

 

ADAC klassifikeringsystemet definerer en topgruppe af europæiske campingpladser. De består af pladser, der har opnået alle 5 stjerner. Denne klassifikation rejser med rette de højeste forventninger til omfanget og kvaliteten af servicetilbuddet og serviceniveauet. For at understrege den særlige anbefalingskarakter bærer disse topsteder i Europa nu titlen ADAC Superplatz. Denne pris er gyldig i et år, og hver sæson besøger ADAC inspektører campingpladserne for ny inspektion. 

Vi fandt flere cases, som du bør læse

Læs flere cases.