Søg
CompuSoft logo

Silkeborg Sø Camping: "Onlinebooking V3 frigiver 70-80 % af arbejdstiden"

Læsetid: Ca. 3 minutter

Officielt har vi ikke bjerge i Danmark, men Himmelbjerget, som ligger i Søhøjlandet ved Silkeborg, er med sine 147 meter over havet imponerende og giver masser af bjergstemning og stejle bakker. I hjertet af Silkeborg og midt i dette smukke og kuperede terræn ligger Silkeborg Sø Camping med sø og skov lige i baghaven. Campingpladsen tilbyder gæsterne lækre overnatningsmuligheder og moderne faciliteter, og hvert år tiltrækkes familier og naturelskere fra hele Europa for at opleve campingpladsen og udforske den omkringliggende natur.

 

Silkeborg Sø Camping har siden år 2000 anvendt CompuSoft bookingløsning og har i 2020 foretaget yderligere digitalisering og implementeret nyeste Onlinebooking V3.

 

Hør hvad værtsparret Alice og Henning Kristiansen udtaler 

 

"Med implementeringen af V3 har vi nemmere ved at synliggøre de forskellige produkter, som vi udbyder til salg, dette har helt sikkert medvirket til, at vi kan notere os en øget belægning, især overfor nye kunder"

 

Silkeborg Sø Camping tilbyder udlejning af mobilehomes, komforthytter, komfortværelser, standardhytter, autocamperpladser, spejderhytter, ferielejligheder, shelters, komforttelte samt pladser til egen campingvogn og telt. Alle de forskellige udlejningsenheder kan reserveres via campingpladsens onlinebooking, som tilbyder 100 % selvbetjent booking til gæsterne. 

 

Vi har spurgt Alice og Henning om de har et bud på hvor mange af deres gæster der benytter Onlinebooking V3:

 

"Det gør alle som ønsker at booke forud for ankomst, idet vi kun tager imod online bookinger. Kunder som ringer til receptionen for at booke henvises til onlinebookingen"

 

"Vi har haft en god omsætningsforøgelse de seneste 2 år hvor vi har haft V3, men det er svært at sige om det skyldes V3 eller tiden med Corona eller begge dele"

 

 

CompuSoft Onlinebooking V3 tilbyder gæsten dynamiske søgeresultater. Kort sagt betyder det, at gæsterne altid bliver præsenteret for de mest relevante opholdsmuligheder. CompuSoft har i høj grad også fokuseret på at præsentere gæsten for alternative opholdsmuligheder, så det er nemt for gæsten at se hvilke muligheder der er både i den forespurgte periode og i omkringliggende perioder.

 

Onlinebooking V3 er et unikt redskab, der giver gæsten alle informationer lige ved hånden. Samtidigt er al administration i forbindelse med forespørgsler og bookinger automatiseret, hvilket sparer campingpladsen for mange personaleressourcer.

 

"Siden implementeringen af V3 har vi kunne frigøre ca. 70-80% af arbejdstiden ifht. at gennemføre bookinger. Dette dels fordi vi ikke skal svare tilbage på om vi har ledig kapacitet, at vi ikke skal udsende bookingbekræftigelser manuelt, at vi ikke skal kigge efter og bogføre indbetalinger, at vi ikke skal rykke for manglende betalinger, og der bliver fremadrettet aldrig lavet booking fejl fra vores side af, hvilket giver ro i maven

 

Automatiseringen indebærer også at gæsten forud for bookingen accepterer campingpladsens handelsbetingelser, hvilket har stor betydning i de tilfælde hvor gæsten annullerer sin booking.

 

"Vi håndterer alle afmeldinger efter gældende handelsbetingelser, som opfordrer til at gæsten tegner en afbestillingsforsikring idet alle bookinger foretaget online i V3 hos os er NON REFUNDABLE. I visse tilfælde
(såfremt det er en fordel for os) så tilbyder vi kunden at ombooke"

 

Digitalisering af en campingplads gør det nemmere både for gæster og for personalet. Gæsterne kan booke når de har tid, og sæsonpersonalet behøver ikke oplæres i de administrative processer. Det betyder, at der frigives personaleressourcer til andre services, hvilket også gælder hos Silkeborg Sø Camping. 

 

"Rigtig mange kunder booker om aftenen hvor vi normalt ikke er på kontoret, hvilket fortæller os at gæsten nyder godt af at vi er online hele døgnet"

 

"Vi er blevet langt mindre sårbare overfor personaler som har svært ved at håndtere bookingsystemet. Siden implementeringen af V3 har vi ikke haft en eneste overbooking"

 

Tak til Alice og Henning fra Silkeborg Sø Camping for at dele deres erfaringer og for at anbefale CompuSoft Onlinebooking V3 til andre campingpladser.

 

Se Silkeborg Sø Campings onlinbooking her

 

 

 

Vi fandt flere cases, som du bør læse