Book en demo

Book en uforpligtende og gratis demo, og få et indblik i de mange værdiskabende muligheder en løsning fra CompuSoft kan give dig.

 

Som eksperter i booking-, betalings- og selvbetjeningsløsninger forstår vi hvor altafgørende det er for dig og din forretning at have et højtydende, intelligent og fleksibelt system. På den måde kan du udvikle og fremtidssikre din forretning og gribe chancen for at skabe success og vækst.

 

At vælge det helt rigtige system, som passer netop til dine behov og som kan realisere din forretnings potentiale er én af de vigtigste beslutninger du skal træffe. 

Derfor vil CompuSoft rigtig gerne give dig et velinformeret grundlag for hvad du kan forvente af en moderne og komplet it-løsning, der kan transformere dine arbejdsgange, maksimere din indtjening, og skabe uforglemmelige kundeoplevelser. 

 

Find en ledig tid herunder, eller kontakt os hvis du ønsker at aftale nærmere. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Virksomhedsoplysninger

Firma

Telefonnummer

Bemærkning

Deltagerinformationer

Navn

Email

Vælg dato

Vælg dine interesseområder

Book demo

Når du booker en demo af CompuSofts løsninger modtager du en bekræftelse via email. Du modtager normalt denne bekræftelse efter få minutter.

Book demo

exit_to_app

Tak for din tilmelding. Du vil modtage en e-mailbekræftelse om et kort øjeblik.

Din tilmelding blev ikke sendt. Tjek venligst om alle felter er korrekt udfyldt.

Dette arrangement er p.t. ikke åbent for flere tilmeldinger. Kontakt venligst CompuSoft for nærmere information.

Der er desværre ikke flere ledige pladser på den valgte dato.

Der er desværre sket en fejl i forsøget på at tilmelde dig dette arrangement. Prøv venligst igen senere eller kontakt CompuSoft for personlig hjælp. Vi beklager ulejligheden.

Ved at indsende denne formular accepterer du, at CompuSoft A/S håndterer og gemmer dine data, samt modtager information vedrørende bookingen. Du kan altid opdatere dine præferencer eller afmelde fremtidige mails fra CompuSoft. Politik