Søg
CompuSoft logo

26-06-2023

CompuSoft har fået sin egen vindmølle der skal levere vedvarende energi til drift og hostingcenter

Læsetid: < 2 minutter

Vi har fået egen vindmølle

Vi sætter ny milepæl

6. juni 2023 satte CompuSoft en ny milepæl og hejste vores egen vindmølle. Det er en stor glæde at se vingerne dreje rundt for første gang.


Vindmøllen er opsat på CompuSofts hjemadresse i Søndersø tæt på Odense, hvor den skal levere vedvarende energi til CompuSofts driftcenter og bookingplatforme.

Egen vindmølle og egen solcellepark

Vindmøllen er 18 meter høj og vingerne er 8 meter, så i alt er den samlede højde 26 meter. Vindmøllen kan producere op til 25 kWh. Vindmøllen er direkte tilsluttet til elnettet og styrker sammen med vores allerede eksisterende solcellepark og batteribank vores bæredygtige profil og ESG-nøgletal.

Vindmøllen kan ses, fra Odensevej, når du kører forbi Søndersø Industrikvarter.

 

Styrker miljøstrategi

Vindmøllen indgår som en del af CompuSofts miljøstrategi og ESG-nøgletal. Vi er opmærksomme på, at der sker klimaforandringer, og vi tilstræber derfor at forbedre vores miljømæssige resultater og ønsker at styrke en positiv klimapåvirkning ved at reducere CO2-fodaftrykket.

Vi oplever stigende efterspørgsel og bevågenhed på vores miljømæssige initiativer. Størstedelen af vores kunder driver virksomhed indenfor camping-, fritid- og turismesektoren i Skandinavien og i Tyskland. Mange af vores kunder er meget visionære og har stort fokus på miljøet, og derfor giver det ekstra god mening for os at understøtte vores hostingcenter og driften af bookingplatformene med vedvarende energi.

 

Tak til Nordfyns Kommune og naboer

Vi sender en stor tak til Nordfyns Kommune for at give tilladelsen og samtidigt en stor tak til vores kære naboer for også at være med på ideen.

 

Du kan frit downloade vores "Clean Booking Certificate"
Husk at du som CompuSoft-kunde frit kan benytte vores ”Clean Booking Certificate” i din markedsføring og informere gæster og besøgende om at du ønsker at styrke en positiv klimapåvirkning.

 

Fun facts og lidt historie:
For 100 år siden blev der hejst en anden vindmølle ikke langt fra Søndersø, dog en noget mindre vindmølle. I 1920 grundlagde Christian Holst Christensen "Ore Savværk", og hejste få år efter en vindmølle, der skulle drive savene. Thomas og Lene hejser 100 år senere også en vindmølle (sidstnævnte er barnebarn efter savværksejeren).

 

           

 

Vi fandt flere cases, som du bør læse