CompuSoft

Søg

P-pladser / Autocamperpladser

CompuPark er et smart system til styring af parkeringsanlæg baseret på smarte kameraløsninger, der aflæser bilens nummerplade og parkeringens starttidspunkt. Løsningen fungerer uafhængigt af bomsystemer og billetautomater for en effektiv trafikafvikling. Når bilen atter forlader p-pladsen, tilbyder vi alle muligheder for betaling. Vi leverer kombinerede løsninger med selvbetjeningsportal, billetautomater, onlinebooking, adgangskontrol og bomanlæg, så du kan give dine p-gæster alle fordele.

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Automatisk nummerpladegenkendelse og onlinebetaling til dit parkeringsanlæg

Byd gæster velkommen med et effektivt parkeringssystem

Kombinér med gæsteapp og selvbetjening og giv dine p-gæster alle fordele

Ekstraordinær parkeringsservice med ANPR

Skab en smidig trafikafvikling med nummerpladegenkendelse og tilbyd gæster, personale og leverandører at kunne køre uhindret ind og ud fra dit parkeringsareal. Vores højteknologiske kameraer identificerer bilens nummerplade, og det bagvedliggende system behandler de indsamlede data.

 

Kameraerne er designet og gennemtestet til at aflæse nummerplader fra hele Europa i al slags vejr og selv under svære lysforhold og i tusmørke.

 

Betaling kan foregå på flere måder: Vores betalingsautomater understøtter kreditkort, mønter og MobilePay, kontaktløs betaling, ratebetaling, kredit og onlinebetaling. På vores selvbetalingsplatform, cPay, kan besøgende betale online med kreditkort. Hvis man tilknytter sit betalingskort til cPay, bliver parkeringer automatisk betalt, når ANPR kameraet registrerer p-gæstens ind- og udkørsel.

 

CompuPark parkeringssystem tilbyder nem administration af differentierede takster, parkeringsrestriktioner, lejeaftaler og månedsfakturering.

Selvbetjening for autocampergæster

Vi leverer selvbetjente parkeringsløsninger til ubemandede autocamperpladser med fuld service til gæsterne. Autocampergæster kan nemt betale for overnatning og brug af servicefaciliteter via vores online selvbetjeningsplatform cPay. 

 

Så nemt fungerer det:

Nummerpladen identificeres af ANPR-kameraet, og autocamperen  får adgang til parkeringsarealet. På cPay kan gæsten betale online med kreditkort for køb af strøm- og vandtilslutning til autocamperen og kan samtidigt købe adgang til toilet/bad og til øvrige servicefaciliteter, som f.eks. wellness, fitness m.m.

 

Der udstedes digitale pinkoder via sms/e-mail og gæsteapp, som gæsten kan benytte ved servicefaciliteter.

 

I kombination med vores onlinebooking kan du tilbyde autocampergæster at kunne forhåndsreservere pladser. Hvis autocamperens registreringsnummer tilknyttes bookingen, kan autocamperen uhindret køre ind på området for automatisk check-in.

 

 

Betalingsautomater

Vores selvbetjeningsautomater til billettering, betaling og gæsteregistrering komplementerer din parkeringsløsning.

 

Her kan du sælge andet og mere end parkeringsbilletter. Giv gæster nem adgang til alle former for billetter: F.eks. seværdigheder, attraktioner, museer, overnatninger, udvidet parkering, klippekort, månedskort m.m.

 

Gæsten kan også booke og foretage check-in og forudbestille morgenmad m.m. 

 

Selvbetjeningsterminalen understøtter betaling med kreditkort, mønter og MobilePay.

 

Læs mere om CompuTouch selvbetjeningsautomat

arrow_forward

Få din helt egen parkeringsapp til digitale parkeringstilladelser og adgangskoder

cPay selvbetjeningsplatform tilbyder også en gæsteapp, som giver dine faste gæster store fordele.

Her samles digitale parkeringstilladelser og adgangskoder, kvitteringer m.m. Og du kan udsende information og beskeder og således nemt holde dine gæster velinformerede. 

 • Digitale parkeringstilladelser
 • Digitale adgangskoder
 • Digital fakturering
 • Online betaling
 • Information og beskeder

 

Læs mere integration til gæsteapps og cPay online betalingssite

arrow_forward

'Tryk-for-billet'

Parkeringssystemet tilbyder mange kombinationsmuligheder og kan skræddersyes til alle tænkelige formål. Når alle skal have mulighed for at benytte parkeringsarealet, kan nummerpladegenkendelse i kombination med traditionel billettering være en fordel.

Vi fremstiller egne billetautomater med brugervenlig 'tryk-for-billet' knap, der straks udsteder traditionel parkeringsbillet med QR-kode.

Billetautomaterne har indbygget chiplæser, QR-skanner samt et display, der guider besøgende. Således kan du tilbyde besøgende alle former for adgang til parkeringsområdet: Nummerpladegenkendelse, traditionel billettering, e-billettering og chipmedier.

Traditionelle billetautomater

Billetautomat med brugervenlig 'tryk-for-billet'-knap, kvitteringsprinter, integreret chiplæser og QR-skanner, display med guide til besøgende.

Automaterne er fremstillet i et robust, vejrbestandigt og vandalsikret design og tilbyder en meget enkel og intuitiv betjening.

Læs mere om ELKA

arrow_forward

Digitale fri/optaget skilte med automatisk opkrævning direkte ved parkeringsbåsen

cSight er et intelligent LED skilt, der indikerer om parkeringspladsen er fri eller optaget. cSight monteres ved den enkelte parkeringsbås og signalerer fri/optaget, pladsnr., symboler, timere m.m. Ankomne køretøjer detekteres automatisk af cSight, som signalerer til den ankomne gæst, hvordan der betales.

 

Gæsten kan nemt betale online via sin smartphone på vores selvbetjeningsautomat eller på selvbetjeningsportalen cPay. Hvis det sker, at gæsten ikke betaler inden for et særligt tidsrum, notificeres receptionen automatisk, og strøm- og vandforsyning slukkes.

 

Hvis autocamperen midlertidigt skal på tur og kortvarigt forlader sin plads, signalerer cSight at pladsen er optaget, så andre ikke kan booke pladsen.

Læs mere om cSight

arrow_forward

Videoovervågning

keyboard_arrow_down
 • Integrer med videoovervågning direkte i CompuSoft Dashboard

Automatiseret gæstekommunikation

keyboard_arrow_down
 • Skræddersyet formularopsætning til professionel gæstekommunikation: Købsbekræftelse, velkommen og info, "Tak for dit besøg", kvitteringer, m.fl.

Zoner

keyboard_arrow_down
 • Hold styr på antal parkeringsgæster, opdelt i områder og kategorier. 

Kapacitetsstyring

keyboard_arrow_down
 • Nem kontrol af antal besøgende køretøjer og optimering af belægning og kapacitet

Højteknologisk kamera

keyboard_arrow_down
 • Designet og gennemtestet til at aflæse nummerplader fra hele Europa i al slags vejr og selv under svære lysforhold og i tusmørke.

Understøtter alle kendte betalingsmåder

keyboard_arrow_down
 • Betalingskort, mønter, MobilePay, kontaktløs betaling, ratebetaling, kredit og onlinebetaling

Induktionssløjfe

keyboard_arrow_down
 • Detektering af tilstedeværende køretøj vha. underjordisk induktionssløjfe

Fjernbetjening af bomanlæg

keyboard_arrow_down
 • Fjernbetjen alle bomanlæg via app eller backend system

Omfattende prismotor

keyboard_arrow_down
 • Omfattende prismotor til håndtering af f.eks. time-, dag- eller ugeafregning, fastprismodel, sæsonpriser m.m.

Delay

keyboard_arrow_down
 • Bestem, hvor lang udtjekningstid besøgende får til at forlade anlægget efter betaling (f.eks. 15 min)

Cloudbaseret

keyboard_arrow_down
 • Hurtig og nem online styring via CompuSuite cloud-PMS, så du med din smartphone kan administrere anlægget, åbningstider, priser m.m.

Belægningsgrad

keyboard_arrow_down
 • Nemt overblik over anlæggets belægning og belastning vha. CompuSoft Dashboard

Vis ledighed

keyboard_arrow_down
 • Integrér og udvid din løsning med øvrigt udstyr, f.eks. cSight, til at vise ledige pladser eller infoboards ved indkørsler med kort der viser ledige pladser.

Lystbådehavn NyHavn2, Middelfart

Automatisk parkeringssystem med ANPR ved autocamperplads